Roerei met groene asperges en knoflook

Ingrediënten: 800/1000 g groene asperges, 4 eieren, 1 theelepel komijnpoeder, 2/3 teentjes knoflook, 1 ui, 4 sneetjes brood, 1 l water, olijfolie, zout en azijn

Bereidingswijze:
Kook de asperges gaar en bewaar ze. Snij de ui fijn en fruit in een koekenpan met wat olie totdat hij doorzichtig wordt. Voeg de asperges toe en bak mee. Voeg een scheut azijn en water toe en breng aan de kook.

Bak het brood in een andere pan en samen met de teentjes knoflook en het komijnpoeder en maak fijn. Voeg het mengsel van de asperges en uien eraan toe. Sla de eieren en doe bij de asperges. Roer goed op een laag vuurtje door en zout naar smaak.

N.B. In het Spaans: 'Ajillo de espárragos trigueros con huevo' (4 personen)